Provoz e-shopu ukončen

Vážení zákazníci, provoz našeho e-shopu byl ukončen. V případě objednání zboží nás můžete kontaktovat na tel. 577 102 620

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení pro uživatele

 

Anketa

Anketa

Používáte osobní ochranné pomůcky při práci?

Ano vždy
20,7%

Jen když je to nutné
19,8%

Pouze vyjímečně
19,6%

Ne, nikdy
19,8%

Ne, nikdy
20%

Celkem hlasů: 1022646

  • Nacházíte se zde:
  • O firmě

Společnost TRIO export–import, a. s., byla založena 5. 5. 2005 jako nástupce společnosti TRIO Zlín OOPP, s. r. o., která zahájila obchodní činnost 29. 4. 1993. Původní orientace na distribuci širokého sortimentu pracovních rukavic byla na základě rostoucí poptávky postupně rozšiřována až do dnešní podoby, se kterou se můžete seznámit na těchto stránkách.

Trvalým rozšiřováním sortimentu a zařazováním novinek společnost sleduje možnost sestavení variantní nabídky od ekonomického provedení až po špičkové modely, odpovídající posledním trendům v oblasti vývoje osobních ochranných prostředků.

Všem zákazníkům pomáháme odborným poradenstvím při výběru nejvhodnějšího produktu ať už ve vlastní vzorkovně nebo na pracovišti zákazníka. Pružnost dodávek zabezpečujeme skladovou zásobou, pravidelně doplňovanou od obchodních partnerů z mnoha zemí, zejména Asie. Společnost své produkty rovněž vyváží.

Osobní ochranné prostředky jsou specifickým sortimentem, který je dodáván v souladu s příslušnými normami.

Svým odběratelům rádi pomůžeme zajistit i zboží, které není ve standardní nabídce obsaženo.

Prvořadým úkolem je spokojenost zákazníka. Zaměstnanci společnosti se snaží tohoto cíle dosahovat především vlastní profesionalitou a individuálním přístupem.

Doufáme, že i Vy rozšíříte řadu našich spokojených zákazníků.

 

Copyright © 2013, TRIO export-import, a. s.
Ochrana osobních údajů | Mapa webu
WebSystem® - CMS by AVONET